Zima v kuchyni

    Je celkem jedno, jakou nálepku svému stravovacímu stylu dáme. Někdo potřebuje striktně počítat sacharidy nebo kalorie, jinému stačí vyhnout se lepku. Tahle kuchařka to všechno zohledňuje. Najdete v ní vyladěné recepty na to, jak z malého nákupu ve večerce udělat skvělá a zdravá jídla.

    90 přirozeně bezlepkových receptů ze sezónních místních surovin pro všechny, kteří chtějí jídlem energii získávat a ne ztrácet.

    Na každý den jeden recept pro období prosinec - leden - únor ze základních surovin, jako je maso, ryby, vejce, zelenina, ovoce a ořechy.

    V kuchařce najdete lákavé recepty pro přípravu chutných snídaní, polévek či hlavních chodů a dezertů, ale také i jídel na cesty či vlastních domácích surovin a teplých nápojů.

    To vše napsané tak, aby je zvládl i naprostý kuchařský začátečník.




    Recenze:

    Knižní novinky