Dobře živeni: Paleorecepty pro lidi, kteří rádi jedí

    Co vám schází k tomu, abyste se stali šéfkuchařem na bázi palea či Whole30 ve vlastní kuchyni? Vlastně nic moc! Melissa vás provede vařením od úplného začátku, ukáže vám postupy, nářadí a suroviny, které potřebujete. Tato milá a bezprostřední Američanka nás ohromila svým bezprostředním stylem, takže očekáváme, že i vy si při čtení budete připadat, že sedí u vás v kuchyni a s úsměvem a elegancí vám vysvětluje, jak vykouzlit z mletého masa tucet jídel, a to pouze s pomocí drobných úprav. Takovou průvodkyni bychom v kuchyni potřebovali všichni. Pozvěte ji tedy na večeři, nechte si od ní poradit. Zahrajte si její oblíbenou hru: jak by to šlo jinak? A pořiďte si stopky. Budete je potřebovat! Musíte si přece změřit, kolik toho stihnete uvařit během hodinky. Závod v kuchyni může být (zvláště s těmi stopkami) legrace. Co vám tato kniha dá? Vrátí vám chuť a vášeň k vaření. Melissa je dohazovačka, která zařídí, aby mezi vámi a vaší kuchyní přeskočila jiskra.

    Nejoblíbenější, nejprodávanější a nejvtipnější paleokuchařka světa pro všechny, kteří rádi jedí. Kniha Dobře živeni se od svého prvního vydání v roce 2011 stala bestsellerem a studnicí inspirace každého moderního kuchaře, a to i těch líných. Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad. Víte, že Melissa miluje Prahu natolik, že se k nám chce přestěhovat z USA? Pokrmy z knihy Dobře živeni ohromíte rodinu, přátele a hlavně své chuťové kanálky. A navíc získáte zdraví, vitalitu i nezapomenutelné zážitky.

    Díky této knize zjistíte, že podstatou paleostravy není to, co musíme vynechat, ale to, co získáváme: zdraví, vitalitu, optimismus a nezapomenutelná jídla, o něž se dělíme s těmi, které milujeme.




    Recenze:

    Knižní novinky