The Paleo Diet for Athletes: The Ancient Nutritional Formula for Peak Athletic Performance

    Převratná výživová strategie pro špičkový sportovní výkon, hubnutí a optimální zdraví na základě stravovacích návyků našich předchůdců z doby kamenné.

    Všechno to začalo s vydáním knihy "Paleo Dieta" proslulého vědce Lorena Cordaina, Ph.D., který představil průlomový plán na hubnutí a prevenci nemocí bez diety nebo cvičení.

    V roce 2005 se Dr. Cordain spojil s vytrvalostním trenérem Joe Frielem a společně napsali knihu "The Paleo Diet for Athletes". Té se prodalo 8000 kopií během prvního roku.

    Nyní se autoři nabízejí aktualizované a přepracované vydání zaměřené speciálně na běžce, triatlonisty a další vytrvalostní sportovce. Cordain a Friel ukazují, že naše těla byla navržena tak, aby jedla bílkoviny, ovoce a zeleninu, zdravé tuky (dokonce i některé nasycené) a že touto stravou může dosáhnout zlepšení celkové kondice, síli a kardiovaskulární výkonnosti.

    "The Paleo Diet for Athletes" poskytuje konkrétní návod jak a co jíst před, během a po tréninku nebo soutěži spolu s jednoduchými a chutnými recepty ze zdravých ingrediencí.


    Knižní novinky